1 reactie

Ardbeg An Oa

Ardbeg An Oa

Begin september verschijnt de Ardbeg An Oa. Een nieuwe toevoeging aan de Ardbeg core range en de eerste toevoeging in 10 jaar. Een vierde ‘standaard’ Ardbeg dus die vermoedelijk vrij snel uitverkocht zal zijn waarna het even kan duren voordat hij terug op voorraad is.

Wat is de An Oa? De An Oa is vernoemd naar het kleine schier eilandje voor de kust van Islay en is een vatting onder meer new charred oak, PX sherry en first fill bourbon vaten die samen kort gehuwd zijn alvorens er wordt gebotteld op 46,6%. De proefnotities volgen zo spoedig mogelijk maar reserveren kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. Uiteraard zullen we als Ardbeg Embassy ten tijde van de introductie ook een leuk Ardbeg evenement organiseren. Voor meer informatie hierover kun je ons eveneens mailen.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Eén reactie op “Ardbeg An Oa

  1. […] Interesse in deze fles? Je kunt ons mailen voor meer informatie op info@dramtime.nl. Alle overige bij ons beschikbare Ardbeg releases zijn hier te vinden op Dramtime.nl en meer over de aankomende Ardbeg An Oa lees je hier! […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: