2 reacties

Jack Daniel’s Master Distiller No. 5 & Red Dog Saloon

Twee nieuwe Jack Daniel’s releases zijn in aantocht en verwachten we voor het einde van deze maand in huis te hebben. Het betreft de 5e botteling in de Master Distiller serie en de Red Dog Saloon. Onderstaand alle informatie over beide. Reserveren van een fles kan door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle bij ons beschikbare Jack Daniel’s releases zijn hier terug te vinden op Dramtime.nl.

Jack Daniel’s Red Dog Saloon

Jack Daniels Red Dog SaloonDe Jack Daniel’s Red Dog Saloon is een limited edition ter ere van de 125e verjaardag van de Red Dog Saloon. Deze werd in 1892 tijdens de drooglegging geopend als zuster saloon van de bekende White Rabbit Saloon. Een kroeg vol muziek, gezelligheid en drank. De Red Dog Saloon is gebotteld op 43%.

 

Jack Daniel’s Master Distiller No. 5 (70cl)

Jack Daniels Master Distiller No 5.jpgDe Jack Daniel’s Master Distiller No. 5 is de vijfde botteling in een serie van 7 limited edition Jack Daniel’s. De Master Distillers serie is een eerbetoon aan de zeven mannen/Master Distillers die aan het roer hebben gestaan van Jack Daniel’s whiskey. De vijfde botteling in deze serie is ter ere van de Frank Bobo, Master Distiller in de jaren ’70 en een groot gedeelte van de jaren ’80. Hij overzag de historische opkomst van de Old No.7. Hij stond eveneens bekend om zijn drang naar de perfecte kwaliteit en vond dat het aanleggen van voorraad pas daarna kwam.

 

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

2 reacties op “Jack Daniel’s Master Distiller No. 5 & Red Dog Saloon

  1. Beste, de master distiller series zijn baar mijn mening toch steeds 1liter bottles ?! Wat is uw prijs ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: