Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Adelphi The Winter Queen!

Adelphi The Winter Queen.pngAfgelopen maandagavond waren we op uitnodiging van Whisky Import Nederland en Adelphi te gast in Broom Hall, Edinburgh, voor de introductie van de nieuwste Adelphi Fusion Whisky, The Winter Queen. De opvolger van The Glover, Kincardine en E&K is een huwelijk van een bourbon vat Longmorn, een paar liter Glenrothes sherry cask en twee sherry vaten Millstone (Zuidam). Een bijzonder huwelijk tussen Schotse en Nederlandse whisky die een ware sherry bom oplevert. Een limited release van 866 flessen gebotteld op cask strength van 52,7%.
De The Winter Queen is een verwijzing naar Elizabeth Stuart. Geboren in Fife in 1596 en de oudste dochter van King James VI van Schotland. Ze bracht het grootste gedeelte van haar leven door in Den Haag en bouwde vanuit daar grote internationale relaties op.

Neus: droog in het begin met chocolade, kokosnoot, Scotch pancakes met bacon en ahorn siroop, meubelpoets, sigaren en donkere toffee

Smaak: karamel creme met Maraschino kersen, rabarber crumble, molasses en rood vlees met jus

Afdronk: zacht en romig met tonen van een zondags lunch en bessen gelei

Deze gelimiteerde Fusion Whisky verwachten we in de loop van maart en reserveren kan door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle overige bij ons verkrijgbare Adelphi releases zijn hier terug te vinden op Dramtime.nl!

UPDATE 2/3/18: De Adelphi The Winter Queen is nu hier te bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: