Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Compass Box Hedonism The Muse

Compass Box Hedonism MuseNa de Compass Box Hedonism, vrij verkrijgbaar uit de Compass Box range, en de Quindecimus limited edition variant uit 2015, is het dit voor jaar tijd voor een nieuwe special release Hedonism. De Hedonism The Muse dook al op verschillende label sites op en verwachten we in het voorjaar (eind maart/begin april) en is een limited edition van 3115 flessen gebotteld op 53,2%.

Het is uiteraard een variant op de blended grain whisky Hedonism en vermoedelijk een nog veel oudere variant. Deze blended grain is jaren geleden al geblend waardoor de grains de grootste tijd van hun leven gezamenlijk hebben gerijpt in vaten van Amerikaans eiken. Door deze blending sessie jaren geleden is de exacte inhoud (distilleerderij en leeftijd) ook voor Compass Box niet meer te achterhalen maar dat maakt niet uit. Smaken als honing, vanille en banketbakkersroom zijn voldoende om dit te bottelen!

The Muse is een hommage aan de dame die op de Hedonism labels is afgebeeld. De eerste, voor zover Compass Box weet, die op een Schots whisky label is afgebeeld. Reserveren van deze fles kan uiteraard al door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle bij ons beschikbare Compass Box releases, waaronder een aantal van de laatste limited editions, zijn hier terug te vinden op Dramtime.nl.

UPDATE 12/3/2018: De Hedonism The Muse is gearriveerd en kun je hier bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: