Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Talisker Bodega Series 40yo

Talisker 40yo Bodega Series

Een 40 jaar oude Talisker, slechts een keer eerder was er zo’n oude botteling van deze distilleerderij. In de loop van deze zomer verwachten we de eerste release in de Bodega Series en daarmee de eerste 40 jaar oude Talisker.

De Bodega Series is een serie die bedacht is om de verschillende sherry cask finishes op een Talisker te laten zien en proeven. Deze eerste release is een blend van verschillende Talisker vintages die tenminste 40 jaar oud zijn en die gezamenlijk gefinished zijn in Bodega Delgado Zuleda Sherry casks die voorheen Amontillado sherry hebben bevat. Het is officieel een 1978 vintage die gebotteld is op 50% met een oplage van 2.000 flessen die we dus in de loop van de zomer verwachten. De proefnotities volgen zsm en zullen we hier uiteraard posten. Ben je geïnteresseerd in deze fles en wil je meer informatie of wil je een exemplaar reserveren? Mail dan naar info@dramtime.nl.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: