Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Big Peat Christmas Edition 2018

Big Peat Christmas Edition 2018

Je kunt er de klok op gelijk zetten, begin september kondigt Big Peat alweer de Christmas Edition aan. De pepernoten liggen in de winkel en ook de kerst is in aantocht en dat betekent automatisch ook een nieuwe Big Peat Christmas Edition. Volgend jaar is het de 10e verjaardag van Big Peat en daar verwachten we veel van maar ook deze 2018 editie belooft veel goeds!

Vriend Big Peat is weer uitgedost als kerstman en is dit jaar gebotteld op 53,9%. Uiteraard non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen. “You can expect a big, ashy, beachy, oceanic and smoky message in the bottle, all the way from the island of Islay. During the festive season, that chimney soot connection seems particularly appropriate, being the entry point of our gift-laden Saint Nick himself. Big Peat’s Christmas limited edition has become truly synonymous with the season, setting us up nicely as we prepare to celebrate his 10th birthday in 2019.”

De Christmas Edition 2018 is vanaf week 37 verkrijgbaar en reserveren kan door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle nog beschikbare voorgaande releases waaronder die van 2017, de 25yo Gold Edition en de Big Peat Frans Muthert Edition kun je hier bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: