Een reactie plaatsen

Nieuw: Kilchoman 100% Islay 8th Edition

Kilchoman 100 Islay 8th Edition

Dit jaar een paar maanden later dan gebruikelijk maar hij is er weer, de Kilchoman 100% Islay. De 8th Edition van 2018 zit qua fles een klein beetje in een nieuw jasje en ook de inhoud is wat veranderd. Het is nog altijd de licht(st) geturfde Kilchoman met 20 PPM in plaats van 50 PPM maar er is wel wat gewijzigd.

Deze 8th Edition is een vatting van 23 bourbon barrels en 7 Oloroso sherry butts die tussen 2008 en 2012 gevuld zijn. Ze zijn in 2018 gehuwd en gebotteld op 50% als limited release van 12.000 flessen. Het verschil met voorgaande releases is vooral de toevoeging van de sherry vaten die deze editie een licht zoetje meegeven. Hij is hier te bestellen op Dramtime.nl en de proefnotities volgen zo spoedig mogelijk!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: