Een reactie plaatsen

Remarkable Regional Malts Twist 10yo Limited Edition

RRM Twist 4x.jpg

70 jaar Douglas Laing wordt groots gevierd. De voorlopig laatste kers op de taart is de Remarkable Regional Malts Twist 10 year  old Limited Edition. Een blended malt van tenminste 10 jaar oud die whisky’s bevat uit alle Schotse whisky regio’s. Een limited edition van 5.000 flessen gemaakt van de Remarkable Regional Malts klassiekers Scallywag, Big Peat, Timorous Beastie, Rock Oyster, The Epicurean en The Gauldrons. Gebotteld op 48% in een speciale draaibare koker waardoor het hoofd van Big Peat opeens op Scallywag komt te staan. De Twist 10yo Limited Edition is beschikbaar vanaf eind oktober en kun je al reserveren door te mailen naar info@dramtime.nl. Al overige bij ons verkrijgbare Douglas Laing releases zijn hier terug te vinden op Dramtime.nl!

Tasting notes:

On the nose, a sweet, buttery biscuit quality with honeycomb initially developing to rock pools and a salty, seaweed tang. The palate shows mouth-coating milk chocolate alongside orange zest, vanilla’d oak then comes an earthiness with smoked bacon. The fruity finish is packed with stewed fruits and mocha balanced by candied lemon rind, black pepper and malted barley.  

UPDATE 23/10/18: De ‘Twist’ is gearriveerd en kun je hier bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: