Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Springbank Local Barley 9yo

Springbank Local Barley 9yo labelNa de oude Local Barley bottelingen van vroeger en 3 nieuwe releases in de laatste 3 jaren te beginnen bij een 16yo en te eindigen bij een 10yo is het nu tijd voor een 9yo. Althans, nu? Ergens in de loop van de winter verwachten we de vierde Springbank Local Barley limited edition die op dit moment gebotteld wordt. De 9yo Local Barley is geidstilleerd in juli 2009 van Optic Barley van de High Cattadale Farm. Ruim 9 jaar lang heeft deze Campbeltown single malt gerijpt in bourbon vaten alvorens in oktober 2018 te zijn gebotteld op vatsterkte (cask strength) van 57,7%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen. Deze 2018 release is een limited edition van 9700 flessen waarvan de proefnotities vooralsnog ontbreken.

Reserveren kan uiteraard door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle bij ons beschikbare Springbank releases zijn hier te bestellen op Dramtime.nl.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: