Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Glengoyne the Legacy Series – Chapter One

Eindelijk, na een hele lange tijd, weer een nieuwe serie van Glengoyne. De Legacy Series is de enige gelimiteerde uitgave van Glengoyne die wereldwijd wordt verkocht. De serie beslaat de fascinerende verhalen over de rijke historie omtrent de Glengoyne Distillery. Elke jaarlijkse release zal daarnaast een duidelijke link hebben tussen verhaal, recept en proefnotities.

Hoofdstuk één vertelt het verhaal hoe de Distillery Manager uit 1869 (Cochrane Cartwright) het hele productieproces nog verder vertraagde om de zoete, fruitige smaak te maximaliseren. Daarnaast begon hij te experimenteren met rijpingen in sherryvaten.

Deze Chapter One 2019 heeft gerijpt in first fill European oak sherry casks en is gebotteld op 48%. Proefnotities volgen zsm!

Deze Glengoyne verwachten we in de tweede week van februari en hij is al te reserveren door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle bij ons beschikbare Glengoyne releases zijn hier terug te vinden op Dramtime.nl!

UPDATE 4/2/2019: De Legacy Series Chapter One is nu hier te bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: