Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Old Particular Elements Single Cask Limited Edition Series – Fire

DL OP Elements Fire banner

Na de Consortium of Cards serie uit 2017 is er in 2019 opnieuw een limited edition serie met de Old Particular bottelingen van Douglas Laing, de Elements Single Cask Limited Edition Series. Een serie van 4 bottelingen (die allen in 2019 verschijnen) geïnspireerd op de 4 natuurlijke elementen: vuur, lucht, aarde en water. Het zal menigeen wellicht doen denken aan de Five Virtues serie van Tomatin die in de afgelopen 2 jaar op de markt. Hier zijn het echter wat specialere single cask bottelingen waarvan we de eerste in de loop van deze maand verwachten.

De Fire release is een 12 jaar oude Craigellachie uit een stevig getoaste sherry butt. Gedistilleerd in juni 2005 en gebotteld in december 2018 op vatsterkte (cask strength) van 54,3% als limited single cask release van 366 flessen. De proefnotities volgen zsm maar reserveren van een fles kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. Voor alle bij ons beschikbare Douglas Laing (limited) releases kijk hier op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: