2 reacties

Binnenkort verwacht: Compass Box Tobias & The Angel

CB Tobias and the AngelEindelijk een nieuwe Compass Box release die in aantocht is en dan direct ook een hele speciale! De Compass Box Tobias & The Angel is een speciale blend van oud single malts van Clynelish en Caol Ila. Het zijn dezelfde ingredienten als in een van Compass Box’ eerste releases, de Eleuthera, die in 2002 op de markt kwam. Dat was destijds een van de eerste Schotse blended malts die de populariteit van dit genre weer aanwakkerde.

Volgends John Glaser is de Tobias & The Angel daarmee een goede samenvatting van bijna 20 jaar ‘whisky making’. Ter ere hiervan verschijnt in zeer gelimiteerde oplage van 2.634 flessen de Tobias & The Angel. Gemaakt van 50,9% 24 jaar oude Clynelish uit American oak hogsheads en 49,1% Caol Ila die beduidend ouder is en uit hetzelfde type vaten komt. Beide zijn gehuwd en gebotteld op 47,6%. Proefnotities zijn er nog niet maar John Glaser beschrijft deze whisky als: “an ethereal Scotch malt whisky, one with a hauntingly peaty character’, with Glaser adding that ‘the depth, complexity and length are that of a world class, extremely well-aged whisky. This is special stuff, indeed.”

De Tobias & The Angel zal in zeer beperkte oplage begin maart verkrijgbaar zijn. Reserveren van een fles kan door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle bij ons beschikbare Compass Box releases kun je hier terug vinden op Dramtime.nl.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

2 reacties op “Binnenkort verwacht: Compass Box Tobias & The Angel

  1. Is er nog compass box tobias and the angel leverbaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: