2 reacties

Binnenkort verwacht: Berry Bros & Rudd The Perspective Series

BBR Perspective Series

Eind maart brengt de onafhankelijke bottelaar Berry Bros & Rudd de The Perspective Series op de markt. Een unieke set van 4 oude blends die whisky en fotografie combineren. De essentie van het werk van de master blender is vastgelegd door fotograaf Lindsay Roberton. De range bestaat uit een 21, 25, 35 en 40 jaar oude blend en gaat volgens Berry Bros master blender Doug McIvor vooral over het gebruik van de zintuigen. Een combinatie van bijzondere whisky en plezierige herinneringen aan Schotland middels de foto’s. Onderstaand meer informatie over deze 4 blends waarvan je kunt verwachten dat ze een zeer hoog percentage en bijzondere malts bevatten. Over de inhoud doet Berry Bros geen uitspraken maar de proefnotities spreken voor zich. Voor meer informatie en reserveren mail ons op info@dramtime.nl.

The Perspective Series No. 1 21yo

BBR Perspective Series 21yoEen 21 jaar oude blend gebotteld op 43% met tonen van vers fruit, delicate eiken aroma’s, kruiden, vanille, honing en een aanhoudende afdronk. De foto op deze fles is van Sandwood Bay. Dit is een gelimiteerde release van 6.300 flessen

 

BBR Perspective Series 25yoThe Perspective Series No. 1 25yo

Een 25 jaar oude blend gebotteld op 43% met tonen van rijp herfst fruit, verse citrus, honing en wat kruiden. De smaak is vol, fris en levendig met een volle en lange afdronk. De foto op deze fles is van The Cuillins. Dit is een gelimiteerde release van 3.200 flessen.

 

BBR Perspective Series 35yoThe Perspective Series No.1 35yo

Een 35 jaar oude blend gebotteld op 43% met tonen van fruit en malt gevolgd door knisperige graan tonen en gesuikerd fruit. Daarna lagen van honing en eiken met een lange afdronk. De foto op deze fles is van Rannoch Moor. Dit is een gelimiteerde release van 1.700 flessen.

 

BBR Perspective Series 40yoThe Perspective Series No. 1 40yo

Een 40 jaar oude blend gebotteld op 40,1% met tonen van rijp tropisch fruit, vanille, koffie bonen en lichte kruiden. De smaak is rijk met veel textuur gevolgd door een lange afdronk. De foto op deze fles is van Buichaille Etive Mor. Dit is een gelimiteerde release van 420 flessen.

 

UPDATE 9/5/19: The Perspective Series is gearriveerd en kun je hier bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

2 reacties op “Binnenkort verwacht: Berry Bros & Rudd The Perspective Series

  1. Wat gaat ie ongeveer kosten ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: