Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Kilchoman Loch Gorm 2019 Release

Kilchoman Loch Gorm Release 2019Het is al weer bijna eind maart/begin april en dan kun je de klok er op gelijk zetten dat de Kilchoman Loch Gorm release voor dat jaar aangekondigd wordt. Dat is dit jaar niet anders en dus verwachten we in de laatste week van maart de Kilchoman Loch Gorm 2019 Release.

Deze Release is een vatting van 20 Oloroso sherry butts uit 2006, 2007, 2008 en 2009. Voor het eerst zitten er dus maar liefst 12 en zelfs 13 jaar oude whisky’s in een Kilchoman en dat belooft wat! Een vat meer dan in 2018 en met een gemiddelde leeftijd die fors hoger zal liggen. Uiteraard is ook deze Kilchoman weer geturfd op 50 ppm en wordt deze non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen gebotteld op 46%. De oplage zal vermoedelijk zo’n 15.000 flessen zijn en de proefnotities volgen zsm. Reserveren van een fles kan uiteraard al door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle overige bij ons verkrijgbare Kilchoman releases kun je hier terug vinden op Dramtime.nl!

UPDATE 11/4/19: De Loch Gorm Release 2019 is gearriveerd en kun je hier bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: