Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Compass Box The Circle

The Circle is het bartending programma van Compass Box. Vorig jaar opgericht om het creatieve proces van het blenden en cocktails maken te verbinden. John Glaser hoopt hiermee creatievelingen uit de barwereld te binden aan Compass Box, onder meer door een serie opdrachten voor ze uit te schrijven als een kleine competitie. De winnaar van de eerste editie was bartender Rosey Mitchell van de Three Streets in Londen. De prijs? Het zelf samenstellen van een blend die Compass Box vervolgens zal uitbrengen!

The Circle is een blended malt op basis van Tamdhu (78,8%) uit bourbon barrels, uiteraard een gezonde dosis Clynelish (14,8%) uit refill sherry butts, een Orkney single malt van een niet nader te noemen distilleerderij (4,9%) uit recharred hogsheads en tot slot een klein deel Highlands blended malt (1,5%) gefinished in Frans eiken.

Een hele frisse blended malt met wat lichte turf aroma’s van de Orkney. De Tamdhu brengt fruit en romigheid, lichte sherry invloeden van de Clynelish en tonen van appel, vanille en mout van de Highlands blend. The Circle is een limited release van 6.151 flessen gebotteld op 46% die we in de tweede helft van juni verwachten!

Reserveren kan uiteraard al door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle bij ons beschikbare releases van Compass Box zijn hier terug te vinden op Dramtime.nl!

UPDATE 17/6/19: The Circle is nu hier te bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: