Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Talisker 41yo 1978 The Bodega Series

Talisker 41yo BS shot

De tweede van drie releases in de Talisker Bodega Series staat voor de deur. Na een 40 jaar oude Talisker in 2018 is het in 2019 tijd voor een 41 jaar oude release van deze Isle of Sky distilleerderij. De Talisker 41 years old 1978 The Bodega Series heeft gerijpt in American oak vaten gevolgd door een finish in meer dan 100 jaar oude Manzanilla sherry vaten van de Delgado Zuleta bodega in Jerez, een van ’s werelds oudste sherry makers. Net als de 40yo is ook de 41yo een limited release van 2.000 flessen, dit keer gebotteld op 50,7%.
Proefnotities:
The nose carries the sweet fruitiness of sultanas and orange peel framed by sandalwood, with a tang of salty sea air and smoky raw sugar. The taste offers a fine balance between sweetness and smoke. The finish is generously warming and sustained, with a drying, softly smoky conclusion, an extraordinary 41-year-old liquid retaining the unmistakeable character of Talisker.
Reserveren van een fles kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle bij ons beschikbare Talisker release waaronder de 40yo kun je hier terug vinden op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: