Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: The Glenlivet Spectra

Glenlivet Spectra

Na de Cipher (2016) en de Code (2018) is The Glenlivet Spectra de derde release in de mysterieuze ‘zwarte’ serie zonder naam van The Glenlivet. Dit keer geen 70cl fles maar een set van 3x20cl als een selectie van drie mysterieuze single malts, ieder een interpretatie van de zachte en fruitige huisstijl van The Glenlivet.

Dit drietal komt in een speciale doos bestaand uit 3 compartimenten, 1 voor elke fles en zijn achtergrond. Net als zijn voorgangers is The Glenlivet Spectra een release zonder proefnotities, leeftijd of vatinformatie met de bedoeling al je zintuigen uit te dagen. Deze bijzondere proefervaring komt tot leven via digitale activatie. Scan de QR-code om de wereld van The Glenlivet Spectra binnen te gaan om op reis te gaan in een spectrum van smaken. Het enige andere dat we van deze 3 releases weten vind je hieronder. Reserveren van een Spectra kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. We verwachten deze medio juni te kunnen leveren.

UPDATE 12/6/20: The Glenlivet Spectra is gearriveerd en kun je nu hier bestellen op Dramtime.nl!

Spectra 1

 

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: