Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Big Peat 12yo

Naast de ‘standaard’ no age statement Big Peat verwachten we dit najaar de Big Peat 12 years old. Een nieuwe permanente toevoeging aan de Big Peat range en gebotteld op 46%. Ook van de andere Remarkable Regional Malts (The Epicurean, Rock Island, Timorous Beastie en Scallywag) zal er een vergelijkbare botteling komen. Speciaal voor de whisky speciaalzaken en verpakt in een zwart met gouden koker. De bekende Big Peat aroma’s als turf, rook, roet, zout, bruine suiker en kampvuur zullen zeker aanwezig zijn en zullen deze Big Peat ook onderscheiden van zijn ‘NAS’ broertje. Wil je alvast een fles reserveren? Dat kan door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle overige Big Peat releases die bij ons verkrijgbaar zijn kun je hier terugvinden op Dramtime.nl!

UPDATE 19/9/20: De Big Peat 12yo is nu hier te bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: