Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: The Epicurean Rivesaltes Finish Limited Edition

Eind November 2019 was er opeens The Epicurean Cote-Rotie Finish Limited Edition. Een single cask Lowlands blended malt gebotteld door Douglas Laing in hun Remarkable Regional Malts serie. Een speciale en verrassende combinatie en geen small batch release maar slechts een single cask release. Een nieuwe serie lijkt geboren want The Epicurean Cognac Finish Limited Edition was er in juni en inmiddels is de Rivesaltes Finish Limited Edition aangekondigd.

Een release die we eind augustus nog verwachten. Gerijpt in Amerikaans eiken gevolgd door een finish in een met zorg uitgezocht Rivesealtes vat. Honing, gesuikerde ontbijtgranen, melk chocolade, hazelnoten en citrus. Deze Epicurean is gebotteld op 48% als limited edition van 546 flessen. Een fles reserveren kan uiteraard al door te mailen naar info@dramtime.nl.

UPDATE 18/8/20: De Rivesaltes Finish is binnen en nu hier te bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: