Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Old Particular The Midnight Series

Een nieuwe jaar, een nieuwe Old Particular serie van Douglas Laing. De Old Particular Midnight Series… Dat is de nieuwe naam voor de sherry gerijpte Old Particular bottelingen van Douglas Laing. Deze nieuwe look and feel is uiteraard een knipoog naar de donkere kleur van whisky. De eerste twee releases verwachten we binnen nu en twee weken en zijn een 15 jaar oude Craigellachie en een 15 jaar oude Glenrothes

Old Particular The  Midnight Series Craigellachie 15yo 2005 (48,4%)

Deze 15 jaar oude Craigellachie is gedistilleerd in oktober 2005 en heeft gerijpt in sherry butt 14558. Deze is gebotteld in december 2020 op 48,4%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen, als een gelimiteerde single cask release van 357 flessen.

Old Particular The Midnight Seires Glenrothes 15yo 2005 (48,4%)

Deze 15 jaar oude Glenrothes is gedistilleerd in september 2005 en heeft gerijpt in sherry butt 14560. Deze is gebotteld in december 2020 op 48,4%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen, als een gelimiteerde single cask release van 321 flessen.

Wil je een fles reserveren? Dat kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. Voor alle overige bij ons beschikbare Douglas Laing bottelingen kijk hier op Dramtime.nl!

UPDATE 23/3/21: De eerste twee bottelingen zijn binnen en kun je nu hier bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: