Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: The Epicurean Ruby Port & Tawny Port Finish

Na drie eerdere single cask finish releases (Cote-Rotie, Cognac en Rivesaltes) verwachten we begin juli twee nieuwe versies van The Epicurean in de ‘Wood Series’. De Lowlands blended malt uit de Remarkable Regional Malts serie van Douglas Laing gaat door met deze serie single cask bottlingen met een finish en de vierde en vijfde release zijn de Ruby Port en de Tawny Port cask finish.

Beide whisky’s hebben een tweede rijping gehad van tenminste 12 maanden in respectievelijk een Ruby en een Tawny port vat uit de Douro vallei in Noord Portugal. Deze zijn in 2021 gebotteld op 48%. De Ruby Port cask is een limited edition van 684 flessen en de Tawny Port cask is een release van 406 flessen. De proefnotities en andere info volgen zsm! Het reserveren van een fles kan uiteraard al door te mailen naar info@dramtime.nl. Voor alle overige bij ons beschikbare The Epicurean releases klik hier!

UPDATE 6/7/21: deze twee Epicureans zijn nu (ook als sample) hier te bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: