Een reactie plaatsen

Nieuw: Scallywag The Chocolate Edition

Woensdag 7 juli is het World Chocolate Day en dat laten ze bij Douglas Laing niet onopgemerkt voorbij gaan. De afgelopen drie jaar was er heel gelimiteerd elke keer een Scallywag Chocolate Edition die je enkel rechtstreeks bij Douglas Laing kon komen. Dit jaar komt daar verandering want met World Chocolate Day voor de deur introduceren we vandaag de Scallywag The Chocolate Edition.

Een 2021 limited edition Speyside blended malt in de Remarkable Regional Malts serie met een (in verhouding) veel grotere oplage dan zijn drie hierboven genoemde voorgangers. Deze Scallywag is bekend om zijn tonen van chocolade en wordt daarom The Chocolate Edition genoemd. Een limited release van 3000 flessen, 100% sherry vaten gerijpt en gebotteld in 2021 op 48%. Sinds vandaag op voorraad (ook als sample) en hier te bestellen op Dramtime.nl!

Proefnotities:

“Delectable notes of creamy chocolate icing, juicy dates and rich red fruits…”

UPDATE 3/7/21: de Scallywag The Chocolate Edition is nu hier te bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: