Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: The Glenlivet 12yo Licensed Dram

The Glenlivet ging in 2020 terug naar zijn illustere verleden, naar de allereerste Glenlivet. Destijds nog illegaal gestookt waarna de distilleerderij in 1823 als eerste in de Speyside zijn distilleer licentie kreeg. The Glenlivet 12 years old Illicit Still die in oktober 2020 op de markt kwam was een eenmalige verwijzing naar het verleden. Zowel naar de spirit als de verpakking. Of toch niet?

Precies een jaar later verwachten we eind oktober The Glenlivet 12yo Licensed Dram. Een hommage aan de periode rond 1824 waarin George Smith van The Glenlivet de eerste persoon was die een licentie ontving om legaal te mogen distilleren in de Glen regio. Deze hommage is een 12 jaar oude release uit first fill double oak casks gebotteld op 48%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen. Het reserveren van een fles kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. We verwachten eind oktober te kunnen leveren.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: