1 reactie

Binnenkort verwacht: Glengoyne 36yo Russell Family Cask

Glengoyne specials en single cask releases zijn zeldzaam en kom je soms niet eens jaarlijks tegen. In 2021 hebben we geluk want op zeer korte termijn verwachten we de Glengoyne 36yo Russell Family Cask. De Russell Family Cask is een Glengoyne single cask release die persoonlijk is geselecteerd door de drie generaties van de Russell familie, namelijk: Peter, Leonard en Tom. De familie Russel zijn de eigenaren van Ian Macleod Distillers waar Glengoyne samen met onder meer Tamdhu onder valt. Dit bijzondere vat versterkt het verhaal van de Legacy Series door het Russel eigendom te koppelen aan de voortdurende eer en respect voor tijd, oftwel: Unhurried! Het inmiddels welbekende motto van Glengoyne. Deze release zelf betreft een refill Sherry Butt welke na 36 jaar rijping is gebotteld op vatsterkte (cask strength) van 50,7%. Een gelimiteerde single cask release van slechts 402 flessen. In week 43 verwachten we heel beperkt voorraad en het reserveren van een fles kan door te mailen naar info@dramtime.nl.

Neus: Lichte aardbei- en limoensorbet, zachte munt, citroen-meringuetaart, gestoofde appels, kokosnoot, zoete kaneel en leer.

Smaak: Zijdezacht en rijk, romig met charmante hints van tropisch fruit, gedroogde bananenchips, kers en chocolade.

Afdronk: Rijke zachte sherry met kruiden.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Eén reactie op “Binnenkort verwacht: Glengoyne 36yo Russell Family Cask

  1. Wat is de verwachte prijs hiervoor?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: