Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: The Glenturret The Trinity Series Part 1- Provenance

Sinds de Glenturret distilleerderij in 2018 is overgenomen door Art & Terroir is er fors geïnvesteerd en is er een nieuwe range bottelingen met een aantal mooie pronkstukken. Een van die pronkstukken komt volgende week uit en is de Glenturret The Trinity Series Part 1- Provenance.

The Trinity Series wordt een serie van drie oude Glenturret bottelingen in luxe en handgemaakte Lalique kristallen decanters. De serie begint met deze Provenance en de komende jaren zullen de Prowess en Passion nog volgen. Het benadrukt de samenwerking van Lalique, de Franse eigenaar van het merk, met Glenturret.

The Trinity Provenance is gedistilleerd in 1987 en is gebotteld op 4 december 2020 op vatsterkte (cask strength) van 43,7% als een gelimiteerde release van 320 flessen. Deze zijn verpakt in een handgemaakte (door meer dan 25 mensen) Lalique decanter ontworpen door Marc Larminaux, de Artistic & Creative Director van Lalique. Deze is vervolgens verpakt in een luxe eikenhouten kist.

Heb je interesse? Mail dan naar info@dramtime.nl. We hebben slechts 1 fles beschikbaar. Hieronder alvast de proefnotities en een filmpje van The Glenturret over The Trinity serie.

Proefnotities:

“Rijke tonen van gember, in brandy gedrenkte kersen en flinke, sappige rozijnen, gevolgd door hints van kaneel, dadels en een hint van eiken en groene appel.”

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: