Een reactie plaatsen

NIEUW: Compass Box Experimental Grain

Dat ze bij Compass Box ook erg goed zijn met graan whisky laten ze door middel van de Hedonism wel zien maar een groot experiment met een blended grain ontbreekt al jaren. Gelukkig moeten we nog maar heel kort wachten voordat dat gat ingevuld wordt want eind maart verwachten we de Experimental Grain. Heel veel info is er nog niet bekend maar wat we op basis van de labels weten delen we hier.

De Experimental Grain is een blended grain op basis van grains van Loch Lomond (second fill bourbon barrel), North British (second fill bourbon barrel), Cameronbridge (recharred barrel), Cameronbridge (recharred hogshead) en de Hedonism blended grain. Over de leeftijden van de verschillende onderdelen mag Compass Box niks zeggen en ook de verhoudingen zijn nog niet bekend. Vermoedelijk gaat het om een limited edition van 6142 flessen gebotteld op 46%. Zodra er meer info bekend is zullen we die hier delen.

UPDATE 22/3/22: de Experimental Grain is nu beperkt op voorraad en kun je hier bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: