Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Big Peat Beach BBQ Edition Feis Ile 2022


Na 2 jaar afwezigheid is er eindelijk weer een Feis Ile editie en dus is er vanuit Big Peat ook weer een officiele Feis Ile release. De Big Peat Beach BBQ Feis Ile 2022 is een small batch release van 3.000 flessen ter ere van Feis Ile 2022 en perfect voor een goede (strand) bbq. Een cask strength variant gebotteld op 54,2% die je uiteraard al kunt reserveren door te mailen naar info@dramtime.nl. Voor alle bij ons beschikbare Big Peat bottelingen kijk hier op Dramtime.nl en voor de proefnotities van deze Feis Ile 2022 Edition zie hieronder.

Tasting notes:

“Douglas Laing’s feisty Ileach fisherman is seriously committed to smoke and recommends pairing this Cask Strength bottling with well-charred meat to allow the juicy flavours from the grill to enhance the spirit’s sweeter side, before packing a satisfyingly long and peaty finish.”

UPDATE 3/6/22: De Big Peat Feis Ile 2022 editie is nu beperkt op voorraad en kun je hier bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: