Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Paul John Christmas Edition 2022

De Big Peat Christmas Edition is gearriveerd en ook de Paul John versie uit India is onderweg. Uiteraard doen ze daar dit jaar ook weer mee en de 2022 editie is alweer de vijfde kerst release uit India. Deze versie is gemaakt van malts die gefinished zijn in ex-bourbon, ex-brandy en peated Oloroso sherry vaten.

‘Deze Paul John biedt rijke aroma’s van zoete eik, droge kruiden, gebakken appels en perziken die worden verrijkt met de geur van pure chocolade. Zachte smaken van milde turf, sinaasappel, pure chocolade, een een toon van peperige kruiden en heerlijke pruimencake leiden tot een diepe, romige en langdurige finish waarin kastanje duidelijk naar voren komt.’

Kortom een exotische smaakbom met een vleugje rook. We verwachten de Paul John Christmas Edition 2022 in de loop van oktober en een fles reserveren kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. De 2022 editie is net als de 2021 variant beschikbaar in zowel een 70cl fles als een 5cl miniatuur (in koker). Alle andere bij ons beschikbare Paul John releases kun je hier terugvinden op Dramtime.nl.

UPDATE 15/10/2022: de Paul John Christmas Edition 2022 is nu hier (ook als 5cl) te bestellen!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: