Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Old Particular The Dutch Dram Masters

Er is een hele gave serie van Douglas Laing onderweg naar (en speciaal voor) Nederland. The Dutch Dram Masters wordt een serie Old Particular bottelingen waarvan de eerste release half oktober verwacht wordt.  Om het nalatenschap van onze Nederlandse kunstmeesters te eren heeft Douglas Laing, in samenwerking met importeur De Monnik Dranken, ‘The Dutch Dram Masters’ in het leven geroepen.

Caol Ila 15yo

De eerste whisky in deze reeks bottelingen is een prachtige Coal Ila single malt single cask van 15 jaar oud. Deze whisky is een ode aan De Nachtwacht en heeft gerijpt in een PX sherry butt die voor behoorlijk wat kleur en smaak heeft gezorgd. Die is in 2022 gebotteld op cask strength van 54,6% als single cask release. Hieronder de eerste proefnotities! Het reserveren van een fles kan door te mailen naar info@dramtime.nl en voor alle bij ons beschikbare Douglas Laing bottelingen kijk hier op Dramtime.nl.

Proefnotities:

Een complexe zachte whisky met kruidige zomervruchten en toffee. Gevolgd door een mooie laag turfrook en verse munt.

UPDATE 10/10/22: deze eerste editie in de Dutch Dram Masters serie kun je nu hier bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: