Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Lagavulin 11yo Offerman Edition #3

Nick Offerman? Gaat er een belletje rinkelen? Nick is de acteur die de liefhebber van Lagavulin, Ron Swanson, speelde in de hitserie “Parks and Recreation”. Hij is een liefhebber van alles wat met hout, Lagavulin en steaks te maken heeft. Door deze drie passies te combineren ontstaat een zeer smakelijke en uitzonderlijke whisky. Al twee keer eerder bracht Lagavulin een Offerman editie uit, in 2020 en 2021, maar die waren alleen maar in de UK en de USA te koop.

Nu is de derde en laatste release in aantocht en daar verwachten we in Nederland gelukkig ook wat flessen van.  Een 11 jaar oude Lagavulin die gerijpt heeft in charred oak caks oftewel extra getoaste bourbon en rode wijn vaten. De perfecte whisky voor bij een medium-rare steak, direct van de bbq, aldus Lagavulin. In de eerste helft van november verwachten we een beperkt aantal flessen en je kunt nu al reserveren door te mailen naar info@dramtime.nl. Hieronder alvast de proefnotities:

“Prikkelend, turfachtig, houtachtig en kruidig. Aroma’s van cacao en zoete bessen. Chocoladeachtig en verwarmend in de mond met een aanhoudende kruidige afdronk.”

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: