1 reactie

Team Jasper tijdens Duchenne Heroes 2012

Mede dankzij de zeer succesvolle wijnactie, die mogelijk werd gemaakt door Slijterij Frans Muthert heeft Team Jasper een super week gehad tijdens Duchenne Heroes 2012!

Vanaf de start op zondag 9 september liep alles voorspoedig heerlijk weer en een schitterende route door de Ardennen.

Ook dag 2 hadden we goed weer en ook deze 92 km werden zonder problemen gefietst wat opviel was de zeer positieve sfeer in ons team waarvan alleen Freddie en Jonnie al eens eerder samen hadden gefietst( editie 2011).

Helaas hadden we de 3e dag behoorlijk wat regen maar ook nu bleef de sfeer goed ook het 1e pech geval(lekke band Toon) van deze week kon de pret niet drukken.

De 4e dag 12 september zou een zeer gedenkwaardige dag worden, ik (Jonnie) had wel het vermoeden dat men iets van plan was want s’morgens moest mijn fiets al voor de start opgetuigd worden met slingers omdat ik deze dag mijn 50e verjaardag zou vieren.

De laatste van de 110 km kreeg ik al snel in de gaten dat ik als 1e moest finishen want geen van de andere teamleden was nog in staat om de kop over te nemen.

Al gauw bleek waarom bij de finish boog stonden vrienden ons op te wachten en zelfs een heuse Abraham ontbrak niet.

Dag 5 was de 1e dag dat we volledig in Nederland hebben gefietst helaas deze keer  2x pech 1 keer  ketting breuk en nog geen 2 minuten later een lekke band.

Maar gelukkig werkte het weer wel mee wel fris maar geen regen dus was dit een redelijk vlotte etappe eindelijk eens een keer voor 15.00 uur binnen.

Dag 5 is nu al voor de 3e keer de dag dat Jasper ons komt helpen met coachen en begeleiden en altijd weer een heel mooi moment voor ons Team.

Dag 6 eigenlijk hetzelfde als dag 5 geen regen wel weer de nodige hoogte meters die nu toch echt wel begonnen te tellen maar zoals gezegd doordat de sfeer uitstekend bleef werden ook deze ruim 100km vlot volbracht zodat we ons mooi op tijd voor konden bereiden op de bonte avond die traditie getrouw op de vrijdagavond gehouden word.

Dag 7 de dag van de finish waar we allemaal naar uitkeken begon na een korte nachtrust erg mooi Jasper mocht starten met zijn mooi opgetuigde kar reed hij een stukje met ons mee om vervolgens met grote spoed mee te helpen het kamp op te ruimen zodat hij ons nog een laatste keer aan kon moedigen op checkpoint 1 alvorens naar Nijmegen te rijden voor de feestelijke intocht.

De intocht werd deze keer gelukkig weer vooraf gegaan door een rondrit dwars door Nijmegen .

Dit is erg leuk want alle verkeerslichten staan dan voor ons op groen en geeft erg veel voldoening( leed vermaak).

De uiteindelijke intocht in park Brakkenstein waar familie en vrienden en natuurlijk veel Duchenne patiënten aanwezig zijn, is echt het hoogte punt en doet alle pijntjes abrupt verdwijnen.

Met sportieve groet,

Team Jasper.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Over Enrico Klein

That's all private stuff!

Eén reactie op “Team Jasper tijdens Duchenne Heroes 2012

  1. Ook in 2013 gaat Team Jasper weer deelnemen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: