Een reactie plaatsen

Biologische Prosecco van Villa Doral

villa doralNieuw in het assortiment met het oog op de zomer zijn twee Prosecco’s, of eigenlijk moeten we zeggen een Prosecco en een Rabosa. In de Veneto wordt hoge technologie met respect voor de natuur en traditie gecombineerd waardoor biologische wijnboer Loris Tonon in staat is twee mooie zomerse mousserende wijnen te maken.

De Villa Doral Prosecco Veneto is een aromatische mild droge wijn met zeer fijne bescheiden bubble. Licht geel met een erg verfrissend met een bouquet van bloemen, peer en amandelen en een aangename zachte smaak. Een goede begeleider van zowel een hartige als zoete snack of gewoon lekker als aperitief. Deze Prosecco combineert goed met wit vlees, antipasti en fruit cake en muffins.

De Villa Doral Rosé Veneto is een Rabosa met een licht fruitige smaak die wat doet denken aan aardbei. Fris en soepel met een aangename tinteling. Heerlijk als aperitief maar ook een aanrader voor bij salades en desserts met rood fruit en vanille.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: