Een reactie plaatsen

Waarschuwing: drink dit niet!!

U houdt van pittig? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want Master of Malt brengt ons de Naga Chilli Vodka. Voor de bereiding van deze vodka gebruikten zij een smerige hoeveelheid aan Naga Jolokia, één van de heetste pepers ter wereld. De heetheid van pepers wordt uitgedrukt in Scovilles, de Scoville schaal is in 1912 bedacht door Wilbur Scoville. Op deze schaal scoort de Jalapeño peper ongeveer tussen de 2500 en 8000 scovilles en de Cayenne peper ca 30.000 tot 50.000 scovilles. De Naga Chilli vodka scoort maar liefst 250.000 scovilles!

De vodka heeft 40% alcohol en is gebotteld in een 50cl fles met verzegelde dop. Wij hebben hem gisteren bij Bresser&Timmer mogen proeven en we kunnen dan ook beamen dat hij inderdaad ‘best pittig’ is!

Naga Chilli Vodka 250000 scovilles

Dit is wat Master of Malt zelf over hun Naga Chilli Vodka te zeggen heeft:

We have created a monster, summoned from the very bowels of hell, formed in a vile carboy filled with a horrid mound of Naga Jolokia chillies (the world’s hottest chillies), steeped in grain vodka. We’ve packaged it in a handsome, heavy glass bottle with industrial-grade sealing wire and lead security seal (with a skull and crossbones embossed on it). To get to this bottle, you’ll literally have to open it with wire cutters, but we strongly recommend you don’t. In fact, this unspeakable 250,000 Scovilles vodka is a chilli vodka so horrendous we suggest you don’t even purchase it. Please just shut down your computer and have a nice cup of tea instead. Try to forget what you saw.

Wij sluiten ons dan ook aan bij dit advies, en adviseren iedereen om deze vodka niet te kopen! (maar mocht u het toch durven proberen, hij is bij ons verkrijgbaar 😉 )

kopen

 

Over Enrico Klein

That's all private stuff!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: