Een reactie plaatsen

Dit najaar verwacht: Kilchoman Red Wine Cask

Kilchoman Red Wine Cask Matured front label

Na de Port Cask Matured, Madeira Cask Matured en Sauterness Cask Matured van de afgelopen 3 jaren is het dit jaar hoogstwaarschijnlijk tijd voor de Red Wine Cask Matured. Daar waar menig Kilchoman volger en fan de Rum Cask Matured had verwacht lijkt de voorkeur op Islay naar rode wijn te gaan. Afgelopen week lekten de labels uit en in de loop van oktober kunnen we deze botteling hoogstwaarschijnlijk verwachten.

De Red Wine Cask Matured is gedistilleerd in 2012 en heeft gerijpt in Portugese rode wijn vaten. Hij wordt gebotteld in de zomer van 2017 op 50% in een verwachte oplage van 6000 flessen. Onderstaand de proefnotities. Reserveren kan al door te mailen naar info@dramtime.nl (max 1 fles per persoon). Alle overige bij ons beschikbare Kilchoman bottelingen zijn hier te vinden op Dramtime.nl.

Neus: boterachtig en romig met wat turfrook op de achtergrond

Smaak: zoet en rond met pure chocolade, zoethout en turfrook

Afdronk: puur, zoet en lang

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: