Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Kilchoman Am Burach

Kilchoman Am Burach

Wat krijg je als je een vat Machir Bay en een vat Port Cask Matured bij elkaar gooit? Am Burach! Gaelisch voor chaos, de chaos waarin in 2014 per ongeluk twee Kilchoman expressies bij elkaar gegooid werden. Een combinatie dus van Kilchoman op bourbon en op port vaten die na het huwen nog 6 jaar op bourbon vaten heeft gerijpt gevolgd voor een finish van 6 maanden in Ruby port casks.

Het is de nieuwste limited edition van Kilchoman die we begin juni verwachten. 9 jaar oud, geturfd op 50 PPM en gebotteld op 46%. Een limited edition van 10.550 flessen met rijke tonen van turf, port en veel rood fruit. Een fles reserveren kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle overige bij ons beschikbare Kilchoman bottelingen kun je hier terug vinden op Dramtime.nl en de eerste proefnotities van de Am Burach vindt je hieronder.

Neus: rood fruit met lichte citrus tonen, aardeachtige turfrook en een romige zoetheid

Smaak: rode bramen jam en met kaneel, citrus, florale zoetheid en maritieme invloeden

Afdronk: lang met gekookt rood fruit, vanille en turf

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: