Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Torabhaig Legacy Series 2 Allt Gleann

Van de nieuwe Torabhaig distilleerderij op Skye verwachten we deze zomer de tweede release, de Legacy Series 2 Allt Gleann. Een karakteristieke whisky met diepte en complexiteit. Elegantie en verfijning die bijna in tegenspaak is met de zwaar geturfde gerst. Het is een eigenzinnige interpretatie op het gebruik van turf, een eerste uitdrukking van de kenmerkende stijl van de distilleerderij; een smaakprofiel dat zowel elegant als robuust is. Torabhaig noemt het ‘Well-Tempered Peat’. Dit zal ook een blijvende rol spelen bij het bepalen van het toekomstige profiel van Torabhaig. De Allt Gleann is uiteraard al te reserveren door te mailen naar info@dramtime.nl en verwachten we halverwege juli.

Over Torabhaig:

Torabhaig distillery is de eerste nieuwe distilleerderij op Skye in 190 jaar en pas de tweede die op het eiland actief is naast Talisker. Tot de eerste 10 jaar oude release in 2029 zullen diverse limited edition en small batch bottelingen worden uitgebracht met een ‘Well-Tempered Peat’ karakter.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: