Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Milk & Honey Elements Sherry Cask

Na de Classic die in 2019 op de markt kwam verwachten we in juni eindelijk een tweede release van de Milk & Honey distilleerderij uit Tel Aviv, Israël. De eerste sherry cask release is gebotteld en verwachten we zeer binnenkort. De Elements Sherry Cask is de eerste release in een serie van drie. Later dit jaar verwachten we nog de Elements Peated Cask en een Elements Israeli Red Wine Casks release. Of dat door Covid-19 allemaal nog in 2020 gaat passen weten we niet maar de eerste release is er in ieder geval snel.

De Elements Sherry Cask heeft gerijpt in koshere Oloroso en PX Sherry butts. Na een rijping in bourbon vaten rijpt deze Milk &  Honey verder in deze sherry vaten. De Elements sherry wordt dan gebotteld op 46% en heeft veel tonen van rood fruit, vanille en chocolade

Neus: veel rood fruit met eiken, karamel en limoen frisheid

Smaak: lichte fruit en sherry tonen met pure chocolade en lichte eiken invloeden

Afdronk: lang en volg met tabak en eiken

UPDATE 26/6/20: De Elements Sherry van Milk & Honey kun je nu hier bestellen op Dramtime.nl

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: