Een reactie plaatsen

Nieuw: Flora & Fauna serie 2021

Diageo heeft de beroemde en beruchte Flora & Fauna serie van de jaren ’90 nieuw leven ingeblazen in 2021. Er zijn 11 nieuwe bottelingen die we sinds vandaag in huis hebben. Zie hier voor alle info en de bottelingen.

In de jaren 90 van de vorige eeuw kwam men bij Diageo voorloper United Distillers op het idee van deze serie. Ze zochten naar een manier om de malts van de minder bekende distilleerderijen uit hun portfolio op de markt te brengen. In eerste instantie was de serie naamloos maar naar verluid was het de bekende whisky schrijven Michael Jackson die op een bepaald moment schreef over de Flora & Fauna serie en zo kennen we deze bottelingen vandaag de dag nog.

In de nieuwe serie zien we een aantal merken niet terug omdat ze nu alsnog een grote naam zijn (Caol Ila en Mortlach) of omdat ze bijvoorbeeld zijn verkocht aan andere partijen (zoals Rosebank). Gelukkig is onderstand elftal (perfect voor een EK opstelling nu) overgebleven. Klik op de naam van onderstaande distilleerderijen om op de product pagina op Dramtime uit te komen.

 • Auchroisk
 • Benrinnes
 • Blair Athol
 • Dailuaine
 • Glenlossie
 • Glen Spey
 • Inchgower
 • Linkwood
 • Mannochmore
 • Teanininch
 • Strathmill

UPDATE 25/6/21: De Flora & Fauna 2021 bottelingen zijn nu hier te bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: